Využití produktů Akuvox

Produtky Akuvox mají uplatnění například ve školách, kancelářích nebo běžných domácnostech a mohou fungovat samostatně nebo v zapojení s dalšími zařízenímy od firmy ZYCOO pro ještě více funkcí.
Portfolio produktů Akuvox pokrývá VoIP (volání) po lokální síti, pokročilou kontrolu vstupu a kamerové zabezpečení (OnVif, RTSP).
Spolu se SIP servery ZYCOO nebo cloudovým řešením Akuvox lze volat i mimo lokální síť, například na mobilního klienta Vfone (Akuvox) nebo CooCall (ZYCOO). Ke komunikaci s vnější síťí (internet) slouží Akuvox cloud nebo ZYCOO Proxy.
  

        

Škola/Firma

Mezi další možná rozšíření se řadí připojení rozhlasu k výše zmíněným zařízením. Jedná se o rozhlas ZYCOO X30 a umožňuje přístup k rozhlasu z libovolných IP zařízení (Akuvox tablety, telefony, interkomy nebo jiné IP telefony).
V naší nabídce jsou také IP kamery LS Vision a Hik Vision jejichž obraz, včetně obrazu z kamerou vybavených Akuvox zařízení, lze zobrazit na tabletech, video telefonech a počítačích buď přímo ze zařízení nebo například ze Synology pomocí OnVif standardu. 
Více informací, jak vrátný funguje, naleznete zde: R29F/S (android), R27A (tlačítkový), R26C (jedno-tlačítkový), nebo nás kontaktujte zde.
   

Byty

Bytové řešení může využít interkom pouze jako chytrý zvonek, nebo jako komplexní bezpečnostní řešení v případě integrace s kamerovým systémem. 
Díky mobílní aplikaci Vfone dostupnou pro Android i iOS (zdarma na Play store a App store) můžete být na přímu i venku mimo váš byt. Komunikaci mezi mobilním klientem a fyzickýmí zařízeními zajistí ZYCOO proxy nebo Akuvox Cloud.
Více informací, jak vrátný funguje, naleznete zde: R29F/S (android), R27A (tlačítkový), R26C (jedno-tlačítkový), nebo nás kontaktujte zde.